Ga naar de inhoud

Chalet + Friesland =Vakantie!

Chalet Frieslan

Chalet in Friesland huren: Het chalet is voor seizoen 2022 geheel gerenoveerd, en heeft een comfortabele & gezellige woonkamer, een keuken, toilet en 2 slaapkamers waar mee het uitermate geschikt is voor 4 personen. Er is lekkere verwarming welke elektrisch werkt indien het weer een keer niet zo mooi is. Chalet Friesland is compleet.

Slaapkamers in Chalet Maison Blue

De 1e Slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed 140 m x 200m en heeft een nieuw matras + topper. Ook is er een televisie die aangesloten is op Chromecast. Een 32 inch Sony TV. Bekijk gemakkelijk met je eigen smartphone Netflix, Amazon enz enz. Dit is ook mogelijk vanaf het bed in de grootste slaapkamer, daar is ook een TV met Chromecast aanwezig. In deze slaapkamer zijn twee kledingkasten en meerdere opbergkasten aanwezig.

De 2e slaapkamer is voorzien van 2 x 1 persoons bed, een fijne slaapplek voor kinderen of 2 volwassenen. Ook hier is een kledingkast en zijn er twee kleinere opbergkastjes in de kamer. Vanuit het Chalet stap je meteen op het heerlijk grote vlonderterras voorzien van een nieuwe lounge set waaraan je tevens prettig kunt zitten om te eten met meerdere personen (+/- 7 personen)

Tevens is er nog een 2e tuinset aanwezig om aan te eten of juist voor kinderen om aan te spelen. En voor wie in de zon wil liggen is ook nog een ligstoel op het zonnige terras aanwezig. Ons gezellige luxe terras is voorzien van handige Parasol, goede BBQ, en gas-terras-heater. Ook is er een droogrek aanwezig om kleding of handdoeken op te drogen.

Friesland stacaravan
Chalet huren Friesland
Friesland chalet
Chalet friesland
Vakantie friesland
Slaapkamer chalet friesland
Warns avond

Uw verblijf in Friesland in ons Chalet

Ons prachtige gemoderniseerde chalet staat op camping de Weyde Blick in het pittoreske dorpje Warns. Het chalet is voorzien van alle gemakken, en sfeervol ingericht. Van binnen en buiten is het chalet in 2022 geheel vernieuwd naar de huidige maatstaven. Je geniet tijdens jouw vakantie volop van rust en ruimte in een prachtige omgeving. Ook het Ijsselmeer bevindt zich op 3 km afstand.

Voor kinderen is het een heerlijke plek, In het zwembad kunnen ze heerlijk zwemmen met aangrenzend de ligweide. Al met al een mooie plek voor een vakantie om nooit te vergeten! Ook in de avonduren is het chalet rondom mooi verlicht d.m.v. leuke lampen. Zo is het er ook sfeervol als het donker is en je nog lekker buiten wilt genieten. Al met al een chalet ( sommige mensen zeggen stacaravan) waar je een heerlijke vakantie kunt hebben en kunt genieten van rust en ontspanning. Dit alles zonder gebrek aan Wifi of TV om toch een stukje luxe van thuis te hebben.

Chalet Friesland

aan het Ijsselmeer

Warns, Friesland, Nederland

Warns, het mooist gelegen dorp van Friesland.
Het is een pittoresk dorpje met ongeveer 800 inwoners. Midden in het landschap van zuidwest Friesland, op slechts een paar km van het Ijsselmeer en het stadje Stavoren.
De omgeving is bij uitstek geschikt voor Watersport, en het maken van prachtige wandelingen en fietstochten door bossen en landerijen. In de nabije omgeving bevinden zich de watersportplaatsen, Hindeloopen, Workum, Koudum , Balk en Stavoren.

Voor kinderen zijn er leuke uitjes in de omgeving, zoals Sybrandy’s speelpark, het goedkoopste attractiepark van Nederland. Dit leuke park grenst aan het Strandpaviljoen en recreatieterrein de Hege Gerzen gelezen aan het Ijsselmeer in Oudemirdum.

De camping zelf heeft een leuk openluchtzwembad met speeltuin en ligweide.
Tijdens de lange zomeravonden kunnen de kinderen zelf bij de vuurplaats marsmallows roosteren.

Voor verse groente ga je naar de ecologische dorpstuin van Warns. Dorpstuin de Griene Poarte is een groentetuin en een ontmoetingsplek voor jong en oud waar iedereen kan helpen om te oogsten. Er worden groeten, kruiden en fruit verbouwd.

Vervoersmogelijkheden

Ijsselmeer
Chalet zwembad Friesland Warns Ijsselmeer
Warns
Watersport friesland
Warns ijsselmeer
Watersport warns friesland